Toevoegen van bevestigingsmateriaal als extra service

  • Geplaatst op
  • Door Theo van Hulle
  • 0

Bevestigingsmaterialen zullen voortaan standaard aangeboden worden bij al onze opbergartikelen waarop dit van toepassing is. Een extra service en gemak voor de klant.

In de afgelopen jaren kregen wij geregeld opmerkingen over het ontbreken van bevestigingsmateriaal. Terecht, want maar weinig is irritanter dan dat je hiervoor zelf alsnog eerst naar de bouwmarkt moet.

 

Om dit ongemak uit de wereld te helpen zijn wij enige tijd geleden begonnen met het zelf inkopen van bijvoorbeeld de juiste pluggen en schroeven. In sommige gevallen vragen wij hiervoor een kleine bijdrage, maar u kunt na uw aankoop op Opbergspecialist.nl van bijvoorbeeld een fietsenrek of eenvoudig kruidenrek in ieder geval direct starten met de montage.

 

Wij zijn blij dat we deze extra service voortaan kunnen bieden. Gemak dient de mens. Natuurlijk hebben wij geprobeerd om fabrikanten te overtuigen, echter zonder resultaat. In dat geval regelen we het dus gewoon zelf.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Alles op orde
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »