• Lorem ipsum

De beschrijving en productspecificaties missen?

8 Nov 2014
door Theo van Hulle
Van enkele bezoekers en klanten kregen wij in de afgelopen weken terecht de vraag waarom er bij veel producten de beschrijving en productspecificaties nog missen. Middels dit bericht geven wij daar graag even antwoord op.

Opbergspecialist groeit erg hard en bijna wekelijks worden er weer nieuwe producten aan de webwinkel toegevoegd. Positieve ontwikkelingen, maar om alles netjes te verwerken op de manier zoals wij dat wensen te doen is een flinke klus. Veel webwinkels nemen als voorbeeld de productspecificaties klakkeloos over van de fabrikant, leverancier of concurrent. Uit ervaring weten wij dat een dergelijke werkwijze tot fouten kan leiden. Om die reden controleren wij door zelf te meten, ieder nieuw product dat bij ons binnenkomt. En indien van toepassing wordt daarnaast het product ook nog in elkaar gezet. Mocht u er als klant dan tijdens de montage er zelf even niet uitkomen, dan kunnen wij u telefonisch of per e-mail goed adviseren.

Dat het dus soms even kan duren voordat een product 'volledig' online staat nemen wij voor lief. Indien u van een product waarvan de gegevens nog niet compleet zijn graag de productspecificaties wilt weten, dan vernemen we dat graag en geven we dit product uiteraard voorrang.

Wij hopen dat u onze werkwijze kunt waarderen en danken u bij deze alvast voor uw begrip!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »