• Lorem ipsum

Met uitzondering van PayPal vinden alle verdere betalingen plaats via onze betaalpartner Mollie. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling makkelijk, snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dus eigenlijk al gewend bent! Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct en eenvoudig met iDEAL betalen.
Een voordeel van iDEAL is dat wij de betaling direct ontvangen en daarom ook direct uw bestelling in orde kunnen brengen.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruikmaken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verricht worden.
Een voordeel van Bancontact/Mister Cash is dat wij de betaling direct ontvangen en daarom ook direct uw bestelling in orde kunnen brengen.

MasterCard, Maestro en Visa

Wij accepteren betalingen met zowel MasterCard, Maestro als Visa. Betalen met creditcard is extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa).

Bankoverschrijving

Zodra u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u per e-mail een orderbevestiging en tevens een aparte e-mail voor de overboeking. Hierin vindt u alle benodigde informatie waarmee u uw betaling kunt voldoen.
Let op: uw bestelling wordt pas verwerkt en verzonden als de betaling door ons is ontvangen.

PayPal

Indien u kiest om met PayPal te betalen dan wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal.
Indien u al een account bij PayPal heeft dan kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal dan kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Klarna

Achteraf betalen kan net even een iets prettiger gevoel geven. Zo heeft u de mogelijkheid om uw bestelling eerst goed te beoordelen en loopt u daarnaast geen enkel risico.
Na het versturen van uw bestelling ontvangt u per e-mail van Klarna de factuur en deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Gebruik voor de betaling de betaalgegevens die op de factuur vermeld staan.
Achteraf betalen is bij ons mogelijk tot het maximale bedrag van €1500. We brengen voor deze betaalmethode €1,95 extra kosten in rekening.
Voor specifieke vragen over de factuur kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna.