• Lorem ipsum

Verzendkosten

Bij ons betaalt u tot een orderbedrag van €59,- slechts € 5,95 verzendkosten, vanaf dit bedrag wordt uw bestelling gratis verzonden.
 
Voor onze België klanten is de standaard verzendkosten € 5,95.
 

Pakketpost

Pakketpost laten wij standaard bezorgen door onze partner PostNL. De levertijd van de bestelling is 1-2 werkdagen. Zodra een pakket in handen is van PostNL, wordt deze de volgende werkdag, of op zaterdag geleverd.

De bezorger doet standaard, wanneer deze uw bestelling niet op uw adres heeft kunnen afleveren, een beroep op uw buren. Lukt dat ook niet, dan zal uw bestelling de eerst volgende werkdag afgeleverd worden op een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt.

 

Uw bestelling volgen

Op het moment dat uw pakket verwerkt wordt door PostNL ontvangt u per e-mail automatisch een unieke Track & Trace link die bij uw bestelling hoort. Via de link komt u vervolgens op de Track & Trace informatiepagina van PostNL terecht. Via deze pagina kunt u er ook voor kiezen om het pakket bij een pakketpunt te laten leveren, indien u op het moment van bezorging niet thuis bent.

Mocht u de traceercode niet hebben ontvangen of zijn er problemen met de traceercode, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.