Retourneren

Niet 14 maar 30 dagen bedenktijd

OpbergSpecialist is een onderneming waarbij service en klanttevredenheid absoluut voorop staan. Bent u dus niet 100% tevreden over uw bestelling, dan kunt u deze indien gewenst gedeeltelijk of volledig en binnen 30 dagen gratis aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.

 

Hoe het werkt

Zodra wij uw bestelling bij PostNL hebben aangeboden ontvangt u automatisch een e-mail. Hierin vindt u naast de unieke Track & Trace code die bij uw bestelling hoort ook een retourlink. Via deze link kunt u een retouretiket aanmaken dat u na het uitprinten op het terug te sturen pakket dient te bevestigen. Het pakket kunt u vervolgens afgeven bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

Let op, gratis retourneren is enkel van toepassing indien u gebruikmaakt van onze retourlink

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom bij het afgeven van een pakket altijd om het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Herroepingsrecht

U heeft bij ons dus 30 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Na het moment van herroepen heeft u vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk aan ons te retourneren.

De overeenkomst herroepen kan op elke manier plaatsvinden, mits dit maar via een ondubbelzinnige verklaring gebeurt. U kunt indien gewenst ook gebruikmaken van het formulier voor herroeping.

Afhandeling van uw retour

Bij een volledig retour gestuurde bestelling betalen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Indien een bestelling deels wordt geretourneerd en het resterende orderbedrag komt daardoor onder het drempelbedrag van gratis verzending (€45,-), dan brengen wij alsnog €3,95 verzendkosten in rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Retouradres

OpbergSpecialist
Afdeling retouren
Wervenweg 7
4551 MC Sas van Gent

Beoordeling door klanten: 9/10 - 5000+ beoordelingen
© 2014 - 2022 OpbergSpecialist
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »