Retourneren

Niet 14 maar 30 dagen bedenktijd

OpbergSpecialist is een onderneming waarbij service en klanttevredenheid absoluut voorop staan. Bent u dus niet 100% tevreden over uw bestelling, dan kunt u deze indien gewenst gedeeltelijk of volledig en zonder opgave van reden binnen 30 dagen gratis aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.

Hoe het werkt

Zodra wij uw bestelling hebben overgedragen aan PostNL ontvangt u na de eerste scan automatisch een e-mail. Hierin vindt u naast de unieke Track & Trace code die bij uw bestelling hoort ook een retourlink. Via deze link kunt u een voor uzelf gratis retourlabel aanmaken dat u na het uitprinten op het terug te sturen pakket dient te bevestigen. Het pakket kunt u vervolgens afgeven bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

Let op, gratis retourneren is enkel van toepassing indien u gebruikmaakt van onze retourlink

U bent niet verplicht om het pakket op deze manier aan ons te retourneren, echter willen we u er dus wel op attenderen dat indien u bij het desbetreffende PostNL servicepunt zelf een retourlabel koopt wij deze kosten niet zullen vergoeden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom bij het afgeven van een pakket altijd om het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Herroepingsrecht

U heeft bij ons dus 30 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Na het moment van herroepen heeft u vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk aan ons te retourneren.

De overeenkomst herroepen kan op elke manier plaatsvinden, mits dit maar via een ondubbelzinnige verklaring gebeurt. U kunt indien gewenst ook gebruikmaken van het formulier voor herroeping.

Afhandeling van uw retour

Indien u de overeenkomst heeft herroepen en het product retour stuurt, dan wordt door ons het door u betaalde bedrag vervolgens zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.