• Lorem ipsum

Opbergspecialist.nl begint vorm te krijgen!

28 Aug 2014
door Theo van Hulle
Na enkele maanden van hard werken begint Opbergspecialist echt al vorm te krijgen. Uiteraard hebben we aan heel veel verschillende zaken gewerkt, maar hebben daarbij in deze eerste fase vooral veel tijd gestoken in de 'basis'. Dit betreft werkzaamheden die in veel gevallen niet direct zichtbaar, maar wel erg belangrijk zijn. Zo wordt er met het oog gericht op de toekomst nu al volop rekening gehouden met bijvoorbeeld zaken zoals snelheid van de website, de gewenste groei van het assortiment en hoe een bezoeker binnen de website gemakkelijk kan navigeren zonder dat er al te lang gezocht dient te worden naar het gewenste product of onderwerp. 

Eerste verkopen

Ondanks dat de eerste opbergproducten nog maar sinds enkele weken op Opbergspecialist.nl daadwerkelijk te bestellen zijn hebben we de eerste klanten reeds mogen verwelkomen! Het is voor ons allezins een erg motiverend en goed teken. 

T-shirts

Afgelopen week kwamen onze t-shirts binnen. Ze kenmerken onze huisstijl, maar zo zijn we ook trots op Opbergspecialist en dat steken we dus zeker niet weg in één van onze opbergproducten! De t-shirts zullen ook gedragen worden tijdens de productie van onze productvideo's.

De komende weken

In de komende weken zullen er flink wat nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd worden en zal er daarnaast tevens een nieuwe ronde van aanpassingen plaatsvinden ter verbetering van de website.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »