• Lorem ipsum

Beste publisher

OpbergSpecialist is een snel groeiende en succesvolle onderneming op het gebied van alles wat met opbergen te maken heeft. Via Opbergspecialist.nl bieden wij vanuit eigen voorraad een ruim en veelzijdig assortiment opbergproducten aan. Wekelijks worden hier weer nieuwe praktische en handige opbergproducten aan toegevoegd. Elke categorie wordt daarbij stelselmatig steeds verder uitgebreid.

Opbergspecialist.nl is een Thuiswinkel.org gecertificeerde webwinkel waarbij persoonlijke service en kwaliteit altijd voorop staan. Liever geen verkoop dan wél een ontevreden klant, dus onze service is in alle gevallen top.
 

Uw voordelen als publisher

Als publisher van OpbergSpecialist wordt u zo optimaal mogelijk geholpen en geïnformeerd over de best lopende producten die het beste aansluiten bij uw content en publiek. Het uitgangspunt is daarbij in alle gevallen een zo hoog mogelijke conversie voor beide partijen.

De vergoeding die wij u op CPS basis bieden is standaard 7% en dat kan oplopen tot maximaal 9,5 % (1% extra bij 20 verkopen/maand en 2,5% bij 40 verkopen/maand).

Wij zien uw aanmelding voor ons affiliateprogramma graag tegemoet en hopen op een lange en succesvolle samenwerking. 

Aanmelden