Over ons

Wie zijn wij?

Theo van Hulle

Directeur, oprichter

In 2014 startte hij OpbergSpecialist en met succes, want tot de dag van vandaag groeit de onderneming gestaag. Met alle nieuwe opbergartikelen en ideeën op de plank zal daar voorlopig ook zeker nog geen verandering in komen. Verkopen is leuk, maar enkel als de klant ook daadwerkelijk geholpen en tevreden is.

Een grote wens van Theo voor de toekomst is het realiseren van een showroom.

Het doel van OpbergSpecialist

Iedereen heeft wel van die plaatsen en situaties in huis of daarbuiten waarbij dikwijls wordt gedacht, had ik daar maar een kast, mand of rek voor. Nou, het doel van OpbergSpecialist is om voor iedere denkbare plaats en situatie de juiste opbergoplossing in huis te hebben of anders wel te bedenken.

Liever geen verkoop dan wél een ontevreden klant

Dit heeft uiteraard alles met klantenservice, de aankoop zelf en de daaruit voortvloeiende klanttevredenheid te maken. Ondanks onze enorme inzet hebben ook wij helaas weleens te maken met een ontevreden klant, maar het is ons in bijna alle gevallen gelukt om dat alsnog te veranderen naar een tevreden klant. Bent u als klant niet helemaal tevreden, laat ons dit dan zeker even weten. Alleen op die manier kunnen wij onze klantenservice optimaal laten gelden.

Zo is het en niet anders

Komen wij er ondanks onze eigen kritische controles bijvoorbeeld via u en andere klanten achter dat een artikel in de praktijk toch niet helemaal voldoet, dan wordt dat zonder pardon uit ons assortiment gehaald. Niet tevreden betekent bij ons dat u uw aankoop of een gedeelte daarvan in alle gevallen gratis aan ons kunt retourneren.

Beoordeling door klanten: 9/10 - 5000+ beoordelingen
© 2014 - 2022 OpbergSpecialist
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »