• Lorem ipsum

Madesmart

Toon:
Geen producten gevonden...
Madesmart

Madesmart is een merk dat is gevestigd in Minnesota, Verenigde Staten. Het is een huishoudelijk ontwerpbedrijf dat sinds 1990 een groot succes is. Ze maken hoogwaardige, huishoudelijk productcollecties die in elk huishouden gebruikt kunnen worden.

Madesmart streeft naar handige oplossingen voor in huis en zetten hier doordachte en bekroonde ontwerpinnovaties voor in. Door het inzetten van zinvolle partnerschappen, is Madesmart gedreven om hoogwaardige kwaliteitsproducten op de markt te brengen die door hun functie schoonheid uitstralen.

Antimicrobiële productontwerpen

Madesmart creëert product oplossingen die zijn gemaakt met een antimicrobiële toevoeging. Alle producten zijn namelijk doordrenkt met Sanitized® ─ een EPA gecertificeerd, antimicrobiële toevoeging om de groei van bacteriële geuren op het oppervlak van het product af te remmen.

Keukenkast op orde

Madesmart zorgt met zijn innovatieve productontwerpen dat jouw keukenkast snel en gemakkelijk te ordenen is. Sorteer je kruiden, specerijen en kleine blikjes door een kruidentrapte gebruiken. Zo zorg je dat je alle potjes altijd kan zien en gemakkelijker kan pakken. Daarnaast kan de kruiden organizer een handig hulpmiddel zijn in de keuken. Haal het hele rekje uit de kast en heb alle kruiden bij de hand tijdens het koken. Om een goed overzicht te krijgen wat je in huis hebt, is het slim om je voorraad aan etenswaren te sorteren. Doe dit met deze uitschuifbare manden of zwarte opbergbakjes. Voor het bewaren van blikken kan je deze blikjeshoudergebruiken, waarin plaats is voor 10 standaard blikken.

Lade inrichten met Madesmart

Heb je ook altijd een rommelige lade zonder structuur? Maak hier een einde aan met de handige oplossingen van Madesmart. Creëer een perfecte lade indeling door verschillende ladebakjes te combineren met een bestekbaknaar keuze. Sorteer in de bestekbak je bestek en keukengerei en gebruik de ladebakjes om pennen, zegels en andere accessoires te bewaren. Ten alle tijden is het natuurlijk belangrijk dat je messen veilig opgeborgen liggen in je lade, dat kan in deze moderne messenhouder.

Opbergen in de koelkast

Het organiseren van etenswaren in je koelkast zorgt ervoor dat je een duidelijk overzicht krijgt van wat je nog in huis hebt. Hierdoor ga je voedselverspilling tegen. Heb jij geen overzicht? Gebruik dan deze praktischekoelkast bakken om groente, fruit, houdbare producten of andere etenswaren in te bewaren. Deze bakken zijn ook te gebruiken in een voorraad- of keukenkast. De handige handvaten zorgen ervoor dat je de bakken gemakkelijk kunt pakken en verplaatsen. Om je eieren veilig te bewaren kan je dezeeierhoudermet transparante deksel gebruiken en wellicht kan je dit draaiplateauook inzetten om je voorraad naar voren te halen zonder de halve koelkast leeg te halen.

Schoonmaken en organiseren

Om de boel thuis schoon te kunnen houden is het belangrijk om je schoonmaakspullen gestructureerd en veilig op te bergen in je gootsteenkastje. Bang voor een lekkage of lekkende flessen? Leg dan een waterdichte mat in je gootsteenkastje en zorg dat er geen onnodige vlekken in je kast komen. Daarnaast kun je slim je schoonmaakspullen opbergen in een opbergbakje met handvat. Deze kun je gemakkelijk binnenshuis kan verplaatsen tijdens het schoonmaken. Orde rondom je spoelbak? Zorg ervoor dat je afwas antibacterieel opdroogt in dit zwart afdruiprek of op deze handige afdruipplaat. Dan hoef je niet af te drogen en zullen er geen onnodige bacteriën van je handdoek op je servies zitten. Daarnaast is het handig om je spoelbak te organiseren met deze spoelbak organizer. Opgeruimd staat netjes.

Madesmart bij So Clever

Madesmart kan je, net als andere merken, bij So Clever bestellen. Naast dit merk, hebben wij verschillende andere merken die praktische en creatieve oplossingen hebben bedacht voor bij jou in huis. Doe inspiratie op en bekijk de Shop the look pagina. Hier zie je verschillende looks voorbij komen die te maken hebben met het opruimen, organiseren en ordenen in huis. Altijd op de hoogte blijven van de laatste trends? Schijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief!