Duurzaam ondernemen

Behalve dat Opbergspecialist.nl er mag zijn op het gebied van een uitgebreid assortiment opbergartikelen en het verlenen van 100% service, doen wij er ook werkelijk alles aan om bewust duurzaam te ondernemen.

In ons magazijn is dat bijvoorbeeld direct zichtbaar. Al het karton afkomstig van binnengekomen nieuwe voorraden en zelfs het gladde papier waar de verzendlabels opgeplakt zaten wordt niet weggegooid maar tot het laatste stukje hergebruikt.

Het karton kent daarbij twee toepassingen:

  1. Dozen die nog netjes en intact zijn worden gebruikt om bestellingen in te verpakken.
  2. Al het resterende karton wordt intern door een speciale snijmachine omgetoverd tot ideaal schokabsorberend inpakmateriaal.

Zeker als webwinkel ontkom je er niet aan dat er ook verzenddozen ingekocht dienen te worden. Zo hebben wij inmiddels al een vijftiental verschillende kartonnen dozen op maat die er voor zorgen dat we alle bestellingen met ieder hun eigen benodigde volume ook daadwerkelijk verantwoord en goed verpakt kunnen verzenden.

 

Hergebruik kartonnen dozen, doet u mee?

Hoeveel kartonnen dozen in perfecte staat zouden er na één keer gebruikt te zijn direct worden weggegooid?

Het hergebruik van dozen wensen wij daarom nog verder uit te breiden door ook kartonnen dozen over te nemen van andere ondernemingen die ze om welke reden dan ook zelf niet kunnen hergebruiken. Zo nu en dan een losse doos is niet rendabel genoeg en zal helaas niet werken in de praktijk. Daarom denken we eerder aan ondernemingen die op regelmatige basis kartonnen dozen binnenkrijgen en nu nog deel uitmaken van de afvalstroom. Bent u werkzaam in zo'n onderneming en kunt u uzelf wel vinden in onze ambitie, neem dan zeker even contact met ons op.

Onze voorkeur gaat uit naar onbedrukte bruine en witte kartonnen dozen.

Beoordeling door klanten: 9/10 - 5000+ beoordelingen
© 2014 - 2022 OpbergSpecialist
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »